Gråtoner arkiverer en SEC-formular 10 til dets tillid til Ethereum (ETH)

Grayscale Investments har indleveret en formular 10 til SEC på vegne af Ethereum Trust for at blive det andet firmaprodukt, der er udpeget som et investeringsmiddel til digital valuta, der rapporterer til Kommissionen.

Den store cryptocurrency aktivforvalter Grayscale Investments har indleveret en registreringserklæring på formular 10 til Securities and Exchange Commission (SEC) for sin Grayscale Ethereum Trust.

Hvis ansøgningen lykkes, vil ETH Trust være det andet firmaprodukt, der er udpeget som et digitalt aktivinvesteringsmedium, der rapporterer til SEC efter Grayscale Bitcoin Trust.

Gråskala ETH-tillidsfiler til formular 10 med SEC

Også kendt som den generelle formular for registrering af værdipapirer, formularen 10 er en arkivering hos SEC, der bruges til at registrere en klasse af værdipapirer til potentiel handel på USA-baserede børser. Virksomheder med mindst 10 millioner dollars i samlede aktiver og 750 eller flere aktionærer skal indgive formularen, men for organisationer under disse tærskler er det frivilligt at indsende en formular 10.

Ifølge meddelelsen fra det digitale kapitalforvaltningsfirma er Grayscales arkivering på vegne af Grayscale Ethereum Trust frivillig. Hvis registreringserklæringen godkendes, udpeger den “Trust som et SEC-rapporterende selskab og registrerer dets aktier i henhold til § 12 (g) i værdipapircentralen fra 1934.”

En vellykket registrering vil også give akkrediterede investorer, der købte aktier i trustens private placering, en tidligere likviditetsmulighed, da den lovpligtige beholdningsperiode for private placeringsaktier ville blive reduceret fra 12 måneder til 6 måneder, jf. Regel 144 i værdipapirloven af ​​1933 .

$ 185 millioner af bitcoins: Dette er det beløb, der kun blev købt af gråtoner i sidste uge
Erklæringen fremhævede også, at Grayscale offentliggør kvartals- og årsrapporter vedrørende Ethereum Trust og reviderede regnskaber i henhold til OTC Markets Alternative Reporting Standard (ARS). Hvis registreringserklæringen træder i kraft, vil virksomheden begynde at indgive disse rapporter og regnskaber som 10-Qs og 10-Ks med SEC.

Det er værd at bemærke, at dette er Grayscales anden arkivering til formular 10 hos SEC. Sidste år gjorde virksomheden det samme for sin Grayscale Bitcoin Trust, som blev godkendt temmelig hurtigt.

15% vækst i en uge

Som rapporteret tidligere af CryptoPotato , skitserede cryptocurrency- investeringsplatformen en betydelig stigning i dets aktiver under forvaltning, hvilket bekræftede væksten i institutionelle investorers interesse. Det samlede beløb er steget i løbet af en uge fra $ 4,8 milliarder til over $ 5,5 milliarder værdier af digitale aktiver.

De to mest anvendte firmaprodukter, nemlig Grayscale Bitcoin Trust og Grayscale Ethereum Trust, er ansvarlige for $ 4,5 milliarder og $ 750 millioner af det samlede beløb.